Προφιλ

Το όνομά μου είναι Bianka Georgieva και είμαι ο ιδιοκτήτης του  λογιστικού και χρηματοοικονομικού γραφείου «ΙΑΝΟΣ CONSULT».  Αποφοίτησα το Ανώτατο Οικονομικό Ινστιτούτο ‘Δημήταρ Τσένοβ’ στο Σβιστόβ, τμήμα ‘Λογιστική και Έλεγχος’, με master’s degree ‘Φορολογικές στρατητγικές’. Έχω δεύτερη ειδικότητα – Νομική, και μεταπτυχιακές σπουδές ‘Φορολογικό και οικονομικό δίκαιο’. Από την έναρξη της εταιρείας μου μέχρι τώρα προσπαθώ  να παρέχω στους πελάτες μου επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της λογιστικής και φορολογικής υποστήριξης - μια δραστηριότητα, η οποία είναι πάντα η βάση κάθε επιτυχημένης εταιρείας. Χάρη στην πολυετή  εμπειρία μου στον τομέα της λογιστικής και της φοροτεχνικής, συμπεριλαμβανομένως και ως έφορος επί 13 χρόνια στην κεντρική διεύθηνση της εφορίας της Σόφιας στο ΄΄Τμήμα επιθεωρήσεων’, και χάρη στην ομάδα επαγγελματίων λογιστών, έχω κατορθώσει να αποκτήσω την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των πελατών μου, με τις οποίες προχωράμε προς τα εμπρός,  και με επιτυχία διευρύνουμε τις επιχειρήσεις μας.

Λογιστικό και χρηματοοικονομικό γραφείο «ΙΑΝΟΣ CONSULT» ιδρύθηκε το 2001. Για δεκατρία χρόνια τώρα έχουμε ανάλυσει τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε προστατεύσει τα  συμφέροντά τους, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες νομοθετικές διατάξεις στον τομέα της λογιστικής και των οικονομικών, βοηθώντας τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους (ανεξάρτητα αν έχουν μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις).

Λογιστικό και χρηματοοικονομικό γραφείο «ΙΑΝΟΣ CONSULT» έχει δύο γραφεία. Η κύρια έδρα της βρίσκεται στην πόλη της Σόφιας. Σχετικά με την επέκταση της  δραστηριότητάς μας, εδώ και πέντε χρόνια τώρα έχουμε και ένα δεύτερο γραφείο στην πόλη του Σαντάνσκι (κοντά στα ελληνικά σύνορα) για να διευκολύνουμε τους Έλληνες πελάτες μας.

Λογιστικό και χρηματοοικονομικό γραφείο «ΙΑΝΟΣ CONSULT»  διάθετει προσωπικό 18 ατόμων, τα οποία είναι συγκεντρωμένα σε τρία βασικά τμήματα - «Λογιστική», «Προσωπικό και Μισθοδοσία», «Νομική & φορολογική συμβούλευση».  Όλο το στελεχικό δυναμικό διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία που απαιτούνται, καθώς οργανώνονται και περιοδικές επιμορφώσεις που σχετίζονται με τα νέα στη βουλγαρική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα την εταιρεία μας στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα.Copyright 2014 © www.ianosconsult.gr    Created by: 123.bg